642910 PUMA Női védőcipő - Celerity Knit Pink Wns S1 HRO SRC (PUM-642910_36)

642910 PUMA Női védőcipő - Celerity Knit Pink Wns S1 HRO SRC (PUM-642910_36)

42 280 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

642910 PUMA Női védőcipő - Celerity Knit Pink Wns S1 HRO SRC (PUM-642910_36)

42 280 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
munkawebshop.hu
Termékleírás
Szín #575757
Méret 36
Védelmi képesség S1
Gyártó PUMA
Nem Női

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Puma Női munkavédelmi cipő Celerity Knit Pink Wns S1 HRO SRCAkik szeretik a már-már fogalommá nőtt "Puma minőséget", egyáltalán nem véletlenül rakták le voksukat ezek mellett a prémium kategóriás lábbelik mellett. Hisz a folyamatos fejlődés és megújulás valóban látszik termékkínálatukon! Hadd mutassuk be Önnek a Puma legújabb védőcipő családját a Puma Safety knit termékeket!A négy új cipőből álló termékcsalád két férfi, és két női védőlábbelit tartalmaz, így mindenki megtalálja a maga kedvére valót. A forradalmi technikai újítások miatt pedig öröm lesz a munkavégzés mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára. Hisz a Puma ezen védőcipőit elsősorban a sport világa ihlette, és szeretnék átültetni az ottani termékekben használt kényelmi megoldásokat, hogy élvezhessük azokat a mindennapi, kemény fizikai munka során is. Ahogy a Puma Safety Knit bevezető kampánya is hangoztatja: "Lépj a kényelembe!" - Acél orrmerevítő, rugalmas FAP talp- TPU védelem a lábujj és a sarok területén- Vadonatúj SAFETY KNITM technológiával szőtt textil felsőrész- Lélegző bélés- 300 C-ig hőálló, csúszásgátló gumitalp Szín: rózsaszín/szürke

Szállítás: A termékeket raktárkészletünkön nem tartjuk, de rendelhető! A megrendelt áru minden hónap 15-20-a körül érkezik be. A rendeléseket a méret kiválasztása után, a kosár gomb megnyomásával adhatja le.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.