644210 PUMA Védőcipő - Fuse TC Green S1P ESD SRC (PUM-644210_44)

644210 PUMA Védőcipő - Fuse TC Green S1P ESD SRC (PUM-644210_44)

46 260 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

644210 PUMA Védőcipő - Fuse TC Green S1P ESD SRC (PUM-644210_44)

46 260 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
munkawebshop.hu
Termékleírás
Szín #000000
Méret 44
Védelmi képesség S1P
Gyártó PUMA
Nem Férfi

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Fémmentes védőcipő mikroszálas felsőrésszel, kompozit orrmerevítővel. Hajlékony, kerámiaszálas talpátszúrás elleni védelem. ESD tulajdonság. Lélegző bélés. Csúszásgátló PU
talp. Zárt kéregrészű, antisztatikus, textil-bőr munkavédelmi cipő energiaelnyelő sarokkal, Breath Active funkcionális béléssel, orrvédővel, talplemezzel és elektromos kisülés elleni védelemmel (S1P)
- felső része textil ből és szarvasb őr ből, valamint Breath Active funkcionális bélés sel készült, ami biztosítja a kiváló szellőzést! - A gumi talp ola jálló és csúszásmentes (SRC). - A t alplemez nek köszönhetően a cipő talpátszúrás ellen is védelmet nyújt! - Az orrmerevítő megvédi a lábujjat és a lábfejet a maximum 200 J energiájú eső és zuhanó tárgyak által okozott hatások ellen! - A cipő nyelve, formázott talpbetéte , lélegző Breath Active funkcionális bélés e és energia elnyelő sarka maximális komfortérzetet biztosít több órás állómunka esetén is. - Megfelel az EN 20345 számú szabványnak, így megvéd az ipari környezetben előforduló balesetektől.



Szállítás: A terméket raktárkészletünkön nem tartjuk, de rendelhető! A megrendelt áru, minden hónap 15-20-a körül érkezik be. A rendeléseket a méret kiválasztása után, a kosár gomb megnyomásával adhatja le.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.