Helly Hansen 78253-992

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Helly Hansen Rabbora Trail Bakancs (40)(78253-992)

További 5 ajánlat Ajánlatok elrejtése
37 000 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
farmerwork.hu
 

Helly Hansen Workwear Rabbora sportcipő (78253.992.44)

További 8 ajánlat Ajánlatok elrejtése
63 800 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
munkavedelem.bolt.hu
 

Helly Hansen RABBORA VÉDELEM NÉLKÜLI BAKANCS, fekete, 44 (78253_992-44)

További 6 ajánlat Ajánlatok elrejtése
66 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
rdsmunkaruha.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 37 000 Ft

Termékleírás
Könnyűsúlyú, középmagas szárú, lapos sarkú, terepfutó cipõ, mely kitűnõen kipárnázott, és extra stabilitást nyújt miközben folyamatosan közel tartja a viselõjét a földhöz, hogy eggyé válhasson az ösvénnyel, amin halad. Erõteljes bordázott talpa szinte magával húzza viselõjét, és kiválóan kiküszöböli a kisebb csúszkálások lehetõségét.

SZÍN: FEKETE/NARANCSSÁRGA

MÉRETEK: 40-48

ANYAGOK/JELLEMZÕK:

Felsõrész:

Lélegzõ hálószerkezet
Helly Tech® Performance membrán
Helly Wear® protection
Tartós textilszövet

Talp:

Premium EVA középtalp
Helly Grip® Gumi
HellyWear Gumi

HELLY TECH® PERFORMANCE

A Helly Hansen külsõ ruházatra vonatkozó, tesztekkel bizonyított, vízálló és légzõ szövetanyag technológiája most biztosítja Önnek azt, hogy lábfeje száraz és üde maradjon.

Amikor az embernek szembe kell néznie a külsõ elemekkel, szüksége van rá, hogy teljesen magabiztosnak érezze magát a lábbelijében. A HELLY TECH® Performance csúcsminõségű, vízálló és lélegzõanyag technológiája biztosítja Önnek a külsõ elemekkel szembeni, tökéletes védelmet. Nem véletlen, hogy a Helly Hansent világszerte olyan hivatásos dolgozók viselik, akik maximálisan megbíznak a márkában.

 

HELLY WEAR PROTECTION

Cipõink külsõ, felsõ részén megtalálható egy magas fokú, kopásálló TPR/szintetikus anyag. Ennek a könnyűsúlyú és robusztus anyagnak a felhasználása révén a cipõ megõrzi a sértetlenségét, az Ön lábfejét pedig hosszabb idõn át is kiválóan megvédi a kemény és éles tárgyaktól.

HELLYGRIP

 Viharos idõjárásra és kemény, mostoha külsõ terepviszonyokra vonatkozó tapasztalatainkat összekombinálva elõrukkoltunk egy olyan új, járótalp készítésére alkalmas anyaggal, ami a nedves sziklákon és ösvényeken haladva a lehetõ legjobb tapadást és tartósságot biztosítja Önnek.

HELLYWEAR

 Szénszálas gumiból készített külsõ talp anyag, ami lehetõvé teszi a hosszantartó, csúszásmentes tapadást durva terepen. Bármely más gumianyagnál sokkal tartósabb.

CZONE

Stratégiai okokból a sarokrész alatt helyeztük el a C-ZONE™ talpbélést, mely elnyeli a rázkódást és külsõ hatásra egy plusz kiugró lökést ad a saroktól a lábujjig húzódó mozdulatnak, így téve minden lépést még könnyedebbé.

 

 

Így is ismerheti: 78253 992, 78253992

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.