643880 PUMA Védőcipő - Fuse Motion 2.0 Green S1P ESD HRO SRC (PUM-643880_41)

643880 PUMA Védőcipő - Fuse Motion 2.0 Green S1P ESD HRO SRC (PUM-643880_41)

48 750 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

643880 PUMA Védőcipő - Fuse Motion 2.0 Green S1P ESD HRO SRC (PUM-643880_41)

48 750 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
munkawebshop.hu
Termékleírás
Szín #575757
Méret 41
Védelmi képesség S1P
Gyártó PUMA
Nem Férfi

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Puma Munkavédelmi cipő Fuse Motion 2.0 Green low S1P ESD HRO SRC Az új Motion 2.0 család tagja. Üvegszálas orrmerevítő vel és hajlékony (FAP) kerámiaszálas talpátszúrás elleni védelem mel ellátott munkavédelmi lábbeli. Sandwich-Mesh, hálós felsőrész, Fuse. Tech® elemekkel. Lélegző bélés , evercushion® BA talpbetét. 300°C-ig hőálló, csúszásmentes gumi talp , Impulse. Foam® talpszerkezettel felépítve. További tulajdonságok: ESD védelem, fémmentes ség, orrborítás, gyorskioldós fűzőrendszer, bónusz cipőfűzők a dobozban. Szín: szürke/lime Szállítási idő: 1 -4 hét, illetve visszajelzésünk szerint.

A FAP ® középtalp nagyobb kényelmet, rugalmasságot, szigetelést, nedvességelnyelődést és ütéselnyelő képességet kínál viselője számára.

Az új, innovatív IMPULSE. FOAM ® középtalp- technológiája energia- impulzussal reagál minden lépésedre . Nem csak az energiát adja vissza, hanem a maximális párnázást, a kiváló stabilitást és a tartós kényelmet is biztosítja.

Az ESD védelem megvéd az elektrosztatikus kisülésektől.

A FUSE. TEC ® egy varrás nélküli technológia, melynek köszönhetően az erősen igénybe vett területeken megerősítések találhatóak. A cipő rugalmasabb, ellenállóbb és tökéletesen illeszkedik.

A hármas sűrűségű technológiának köszönhetően a három talp közül a legfontosabbat kapja egybe. Tapasztalja meg a stabilitás, a rugalmasság és a kényelem új formáját.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.