644541 PUMA Védőcipő - Charge Black Disc Low S1P ESD HRO SRC (PUM-644541_41)

644541 PUMA Védőcipő - Charge Black Disc Low S1P ESD HRO SRC (PUM-644541_41)

63 680 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

644541 PUMA Védőcipő - Charge Black Disc Low S1P ESD HRO SRC (PUM-644541_41)

63 680 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
munkawebshop.hu
Termékleírás
Szín #000000
Méret 41
Védelmi képesség S1P
Gyártó PUMA
Nem Férfi

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Puma Munkavédelmi cipő Charge Black Disc Low S1P ESD HRO SRC Végtelen energia, maximális kontroll - E mottó alapján indítja el a PUMA SAFETY a Motion Cloud termékcsalád új fémmentes biztonsági cipőit, melyek a párnázás, az energia visszanyerés, a stabilitás és az atlétikai forma tökéletes kombinációját ötvözik. A legújabb futócipő-technológia lett beépítve a munkavédelembe. Az intelligens IMPULSE. FOAM ®technológia, amely minden lépésre energiaimpulzussal reagál és a viselőjének olyan érzést nyújt, „mintha felhőkön járna , a sportos munkavédelmi cipők nélkülözhetetlen eleme. A SAFETY KNIT felsőrész feltűnő színű és sportos megjelenésű, ultrarugalmas textil elemekkel kialakítva pedig tökéletes illeszkedést biztosít a lábhoz, akár egy zokni. A MOTION CL termékcsalád modelljei a párnázás, az energia-visszatérítés és a stabilitás tökéletes kombinációja a PUMA SAFETY sportos kialakításával. Az intelligens, új funkciók, mint például a talpba integrált, egyedülálló POWER PLATE torziószabályozó elem, optimalizálják az IMPULSE. FOAM® visszarugó hatását, és így új szintre emelik a viselési kényelmet.

További tulajdonságok: ESD védelem, fémmentesség, vegan, unisex, TPU orrborítás és TPU sarokvédelem, FUSETEC ® elemek, Innovatív POWER PLATE talpelem, ami tovább növeli a már az IMPULSE. FOAM ® által biztosított párnázottságot, ezáltal optimalizálja az energiaelnyelést a lehető legmagasabb kényelemmel és nagyobb stabilitást biztosít a lábnak.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.